SANGundervisning

En af mine elever, får undervisning :-)  • Der er p.t. LUKKET
  • for
  • SANG/UNDERVISNING


VIDSTE Du:


-  at du med din stemme, kan blive en blændende Storyteller !!!  - ?


Din egen, og helt personlige fortolkning af sangteksten, er ALTafgørende for hvordan og hvor intenst tilskuere vil modtage og lytte til din stemme, høre din sang og "føle" din "historie".


For sange ER historier. Spændende historier om længsel, smerte, glæde, forventning, ja faktisk alt det du i denne verden ønsker at formidle videre, for det er det  du gør, når du synger, så er du en FORMIDLER.

Du kan henrykke, glæde, begejstre og vække vrede med din fortolkning, så det er ikke ligemeget hvordan du synger din sang.


Din stemme afspejler også den person du er - din personlighed

Som sanger arbejder du hele tiden med at udforske din stemme – og dig selv. I undervisningen bliv du blive meget bevist om hvordan du kan udvikle din stemme og især dit udtryk.


At gå til sang og få undervisning, er mere end det du umiddelbart først kan forestille dig. Din stemme er DIG, og du vil opdage uanede muligheder der kan sætte en meget personlig udvikling, i gang.

I sangundervisningen vil du blive præsenteret for forskellige sangteknikker der kan understøtte din stemme, - men der er forskel på hvilken sangteknik der skal bruges, alt efter om du vil synge/arbejde med:


*  Jazz

*  POP

*  Country

*  Viser

*  Revy


Det er også meget afgørende om du vil synge SOLO, korsang eller vil synge som folk-gør-flest. Det er helt op til dig. Det er DIG der vælger hvad DU vil :-)


Det - at SYNGE


- eller det at nogen kan synge, har altid været noget næsten alle mennesker har beundret, og ønsket om at blive beundret ligger latent, i os alle. Måske derfor er der så mange sangkonkurrencer i TV (X-FACTOR, The VOICE, IDOLS o.s.v.) Det vælter ind i stuerne med håbefulde mennesker der træder frem på TV som gerne vil bekræftes i, at de kan synge, og i sidste ende måske kunne skabe sig en sangerkarriere, så de kan blive rige og berømte.

Sådan går det bare ikke altid, og det at stille op til spot og beskuelse på TV, for hele Danmark elleri andre sangkonkurrencer, er ikke altid så sjovt, især hvis man ikke VED om man har en reel chance.


Mange forældre, eller venner vil helt sikkert gerne bekræfte dig i at du virkelig kan synge. Det gør de måske fordi de holder meget af dig eller rigtig godt kan li' dig, og gerne vil gøre dig glad.

Men går du så med en overbevisning om at du som sanger, er "Det 7'ende Vidunder" -  kan du blive SLEMT til skuffet eller værre end det, måske til grin, hvis du nu ikke er SÅ god som det er sagt. Og det vil i sidste ende gøre DIG rigtig ked af det. Det kan gøre forfærdelig ondt og hån vil til tider ingen ende tage. Det kan man læse om mange steder, bl.a. på de sociale medier..


Og det er ikke ALLE mennesker, der kan synge! Det siger man, men det er ikke helt sandt :-)


Jeg har haft elever der hverken har kunne intonere (d.v.s. ramme tonen), eller har haft rytmesans, men så har de konstateret det på en prøve på en ½ time , hvor vi har gennemgået nogle få øvelser alle kan føle sig trygge ved, og så har vi - over en lille kop kaffe - som regel også at have haft en god snak om "det med berømmelse, eller ej"


Derfor - hvis du påtænker at stille op i en af de TV konkurrencer der meget gerne, og helst, udstiller de håbefulde stjerne in spe, for gratis at underholde TV-seerene, så vil jeg råde dig til at få testet dit talentpotentiale, først. Enten hos mig eller en af mine kolleger i hele landet. Det er let at finde en sanglærer i dit lokalområde, på nettet.

Vælger du mig som underviser, kan jeg bl.a. fortælle dig lidt om de vilkår du f.eks.kan blive nødt til at arbejde under hvis du vil være med i en af de store TV konkurrencer, og jeg kan helt sikkert komme med et par rigtig gode råd der kan være til stor hjælp, hvis du alligevel vover dig op på scenen.


HVEM kan deltage i sangundervisning ?


Der er mange forskellige mennesker på flere musikalske niveauer, der har kontaktet mig for at synge eller få undervisning, lige fra nybegyndere, til øvede.

Det er altså IKKE en forudsætning, at du skal have sunget tidligere. Det er også OK, hvis du er usikker på om du kan synge. Jeg tester dig, og så ved du meget mere om det, når første sangtime er slut.


PRISERHvis du vil gå til sang hos mig, er der kun mulighed for solo/enetimer, korsang og synge med i

fyraftenarrangementer


Solo/enetime/enkelttimer


50 min. = 1 session                                       650 kr


5 sessions                                    I alt        2.900 kr.  (betales forud,1. gang eller efter aftale)VIGTIGT !!!!!!


OBS.:  For at booke sangundervisning, skal du kontakte mig på e-mail: sangundervisning@lecia.dk

Det er først når du modtager en bekræftelse fra mig, at tiden er endelig booket.


Betaling forud, enten via overførsel til bankkonto:

Reg. nr.  8117 kontonr. 3976658

eller kontant før undervisningstime

eller efter aftale


*


  • Undervisningen foregår i - 4100 Ringsted_____________________________________________________________________Andre muligheder for at synge:


KORSANG:


2 timers korsang ialt, incl. pause på 15 min.

minimum 15 deltagere.                I alt        2.900 kr.   ( 193 kr. pr deltager)FYRAFTEN/arrangement (syng med, kor) f.eks på din arbejdsplads:


90 min incl. pause på 15 min: Korsang + individuel undervisning til korets solister

minimum 15 deltagere                I alt        2.250 kr.    (150 kr. pr. deltager)

 

LECIA.dk

Official Website


Copyright  © All Rights Reserved